0

Your cart

Rummieclub Spiced

Rummieclub Spiced is je perfecte gezelschap voor koude dagen. Milde spices en citrusvruchten verwarmen je van binnenuit. Je kunt hem goed gebruiken voor een warme chocolademelk, maar ook in vele cocktails of mixdrankjes. 

Het kunstwerk op het label is gemaakt door Bas Duijst, een grafisch ontwerper met een liefde voor magische illustraties.  www.basduijst.nl

Het maken van de rum vanuit de biologische melasse tot het plakken van de labels wordt allemaal gedaan door Judith & Martijn in de destilleerderij. 

Sinaasappel, Melasse, Kaneel, Kardemom en Zwarte Limoen 

Voor deze editie hebben we vele kruiden en vruchten in onze rum gemacereerd op 60 tot 70% alcohol. We waren heel enthousiast over de mooie smaken van de black lime en de kardemom. En aangezien we dol zijn op de combinatur van sinaasappel en cardemom, zoals we ook in onze cocktail ‘Sproetensnoet’ hebben gebruikt, besloten we dat dit de basis zou worden van onze Rummieclub Spiced.  

Ons doel voor deze editie was het creëren van een drank die past bij de warme en gezellige sferen die we nodig hebben op koude en regenachtige winter dagen. Met ingredienten als kaneel, black lime, piment, sinaasappel en cardemom hebben we denken we een gebalanceerde lekkere editie gemaakt die goed bij deze sferen past. 

Hoe drink je de Rummieclub Spiced?

De Rummieclub Spiced werkt in vele mixer en cocktails die om spiced rum vragen. Combineer het bijvoorbeeld met cola en een limoenpartje of ga voor de combinatie met gemberbier. 

Rummieclub Spiced heeft zich ook bewezen goed te werken in warme chocolademelk. Laat het je vanbinnen verwarmen 🙂
Heb je nog wat inspiratie nodig? Kijk dan onderstaand voor cocktailrecepten. 

Wil je onze dagelijkse worstelingen en succesjes volgen? We delen onze avonturen op onze social media pagina’s via Instagram en Facebook.