Onze Producten

Onze
Producten

Bij de Rummieclub destilleerderij zijn we altijd druk bezig mensen blij te maken; natuurlijk met onze rums, maar zeker ook met onze tropische cocktail pakketten, merchandise of white label opties. Onderstaand vind je meer informatie over al onze producten en kun je jouw cocktailpakket bestellen.

Colourful White

Colourful White is een ongerijpte witte rum (40%) met een fruitige en rijke smaak. Deze rum is speciaal gemaakt voor tropische cocktails and mix drankjes.

Overproof

Deze ongerijpte overproof rum (58%) heeft een sterk en fruiting smaakprofiel. De langzame fermentatie die zorgt voor de fruitige en ‘funky’ notes maakt hem ideal voor complexe cocktails.

Gerijpte Rum

Op dit moment hebben we nog geen gerijpte Rummieclub edities aangezien de rum nog in het vat (ex-bourbon) zit. Lees vast meer over deze editie op deze pagina.

Onze Cocktails

Tijdens de corona crisis hebben we de meeste van onze cocktails ontwikkeld. Judith fietste toen door de stad om cocktails thuis te bezorgen. Onze tropische (rum) cocktails zijn nog steeds erg belangrijk voor ons en we maken vaak mensen bij met pakketjes voor leuke avonden met vrienden, verjaardagen of events. Je kunt ze nu ook online bestellen door op onderstaande foto’s te klikken.

Cocktailpakket per post - 35,-

Een pakket met 6 cocktails naar keuze verzonden naar jouw huis. Perfect voor cadeautjes of een leuke avond met vrienden. Bezorgtijd: 2 (werk) dagen.

Afhalen bij de destilleerderij

Kies jouw cocktails naar keuze voor 5 euro per cocktail. Minimale besteding van 20 euro. Bestel elke week voor woensdag 23.59 om het vrijdag tussen 10.00 en 16.00 op te kunnen halen.

White-label flessen en vaten

Lijkt het jou ook echt vet om je eigen rum te hebben? Dat is mogelijk 😉 Kom een keertje langs in de destilleerderij en we bespreken samen of we een rum voor je kunnen maken en bottelen.

Naast onze ongerijpte rum hebben we ook vaten (voornamelijk ex-bourbon) in de destilleerderij. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een vat met een groep vrienden of voor een speciaal moment? Laat het ons weten en kom langs in de destilleerderij.

Rummieclub Shirt - 15,-

Verkrijgbaar in de maten: XS, S, M, L & XL
Getailleerd en Ongetailleerd

Rummieclub Pet - 10,-

Verkrijgbaar in 1 maat