Onze
Belevenissen

Bij Rummieclub delen we graag onze passie voor rum met de wereld. De laatste paar hebben we ons ingezet om een Rummieclub gemeenschap te bouwen waar onze enthousiaste en ambachtelijke vibes centraal staan. Vraag ons gerust voor een tof event, een proeverij of een teamactiviteit. Onderstaand kan je meer lezen over wat we aanbieden. 

Rummieclub College (op locatie)

We vinden het erg belangrijk om onze kennis over rum te delen, aangezien de meeste mensen er erg weinig van weten en rum een super interessante drank is. In dit college delen we onze kennis op een laagdrempelige en gezellige manier. Het duurt ongeveer 2,5 uur, is inclusief een aantal rums en kost 25 euro per persoon. Zoek je iets voor een groep of gewoon voor jezelf? Stuur ons een mailtje en we laten je weten welke data we beschikbaar hebben.

Cocktail Events

Organiseer jij een event wat wel wat Rummieclub vibes kan gebruiken? We komen met liefde langs met onze tropische cocktails. Wil je een welkomstcocktail, cocktails op nacalculatie of dat gasten zelf betalen voor cocktails? Alles is mogelijk. We zijn daarnaast ook te benaderen voor een combinatie tussen cocktails schenken en rum educatie activiteiten. Stuur ons een mailtje en we kijken samen wat het beste past.

Team uitjes

Binnenkort een vrijgezellenfeestje of een teamuitje? We organiseren graag samen met jullie een mooie avond of middag met een focus op rum en een optionele barbeque. Verwacht een heleboel lol en eye-openers die zullen veranderen hoe je in de slijter staat. Vrigin (0%) cocktails zijn altijd een optie. Neem contact met ons op en we kijken samen wat het beste bij jou groep past.