icon-close

Rummieclub Drankenwinkel

De Rummieclub Drankenwinkel is gestart op 1 oktober 2022. Hier laten Judith en Martijn zien hoe de fun vibes van Rummieclub er uit zien in een winkel. Natuurlijk hebben we een mooie Rummieclub afdeling in de winkel maar we verkopen alle dranken. We hebben sterk, bier, wijn, fris en ga zo maar door. We hebben ook een mooie afdeling met rum en whisky van de lage landen waar we mooie rum en whisky, uit Nederland, België, Duitsland en een beetje Frankrijk, hebben staan. Wij vinden het ook belangrijk om vooral de nadruk te leggen op wat kleinere destilleerderijen en merken. Het is gewoon ontzettend leuk om eens wat anders en speciaals in de winkel te leggen. Ben je klaar om verrast te worden? Kom snel naar onze winkel!

Foto van de Rummieclub Drankenwinkel

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 13:00 - 18:00
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 12:00 - 18:00
Vrijdag 12:00 - 19:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Foto van een paar Rummieclub rum pakketten

Adres

Soerapatistraat 4
1018PN Amsterdam

Openen in Google Maps

Contact

+31(0)20 233 1727

[email protected]

Foto van drie flessen Rummieclub Overproof

Fles hervullen? Dat kan!

In onze winkel staan onze eigen producten in grote glazen bellen. Je kunt bij ons dan ook je oude schone fles laten hervullen. We hebben ook een aantal houten vaten in de winkel. Het mooie daaraan is dat elke keer als je je fles laat hervullen, je drank net ietsje anders smaakt. De rijping op vat gaat immers gewoon door. Telkens een uniek product.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »