icon-close

Contract distilling

Is een eigen destilleerderij nog een stapje te ver, maar wil je wel graag jouw eigen rum, gin of andere drank destilleren samen met ons? Dat kan! Wil je bijvoorbeeld een eigen gin maken met door jou uitgezochte kruiden? Neem contact met ons op en aan de hand van onze eerdere ervaringen stellen wij jou de juiste vragen om een goede offerte op te stellen.

Om vast een inschatting te geven; wij werken met een fee van rond de 500 euro voor een run in onze iStill 500. Uit 1 (gin) run in de iStill komen grofweg zo’n 250 tot 400 flessen op 40%. Benader ons voor contractdistilling opdrachten tussen de 250 en de 2000 flessen.

Mail ons

In onze destilleerderij hebben wij een iStill 500 staan. Deze moderne computergestuurde 500 liter destilleerketel geeft ons alle controle over de stappen van het destillatie proces. Het geeft ons de mogelijkheid dezelfde kwaliteit keer op keer te leveren. Doordat deze hybride ketel vele opties biedt is het mogelijk vele verschillende spirits te destilleren.

In onze RVS opslagtanks kunnen we de spirit marceren, laten rusten of op het juiste percentage brengen. Dit doen we met gefilterd water (reverse osmosis). 

Judith & Martijn doorlopen samen met jullie het gehele proces, waarbij je zelf kan kiezen samen te destilleren of ons dit voor jullie te laten doen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »