0

Your cart

Rummieclub Honey

Rummieclub Honey is opgebouwd met rum van onze destilleerderij, honing van een lokale imker en een klein beetje van onze eigen ambachtelijke sinaasappellikeur. Het resulteert in een zoet, maar ook fris en karaktervolle drank die op vele manieren gebruikt kan worden. Geniet van een glas met ijs om te ontspannen na het eten of mix het met ginger ale en citroen voor een gezellige avond met vrienden. 

Het maken van de rum vanuit de biologische melasse tot het plakken van de labels wordt allemaal gedaan door Judith & Martijn in de destilleerderij. 

Gedroogd fruit, Melasse, Honing en Sinaasappel

De honing die we voor deze editie hebben gebruikt komt van de lokale stadsimker Bijgein. Een bloemenhoning, gemaakt door de bijen, verpakt door imker Michael; een kwalitatief hoogwaardig natuurproduct

We wouden graag een honing rum introduceren, aangezien we enorm genoten hebben van de ‘Ron Miel’ tijdens onze tripjes naar de Canarische Eilanden. Deze editie is zoals te verwachten een stukje zoeter, maar ook eerlijk over zijn additieven. Met 35% alcohol is deze editie iets toegankelijker dan de meeste Rummieclub edities. 

Hoe drink je de Rummieclub Honey?

Geniet van onze Rummieclub Honey in een likeurglaasje met eventueel een blokje ijs na het eten bij een kopje koffie. Of mix hem met een van de vele frisdrank opties, zoals bijvoorbeeld ginger-ale of tonic. Wat inspiratie nodig? Onderstaand vind je een aantal lekkere en simpele cocktail recepten. 

Wil je onze dagelijkse worstelingen en succesjes volgen? We delen onze avonturen op onze social media pagina’s via Instagram en Facebook.