0

Your cart

Onze
Belevenissen

Bij Rummieclub delen we graag onze passie voor rum met de wereld. Naast onze workhops zijn we ook te benaderen voor zakelijke cadeau’s & pakketten of de levering van cocktails voor een event. Samen gaan we in gesprek over de wensen en maken we er iets tofs van. 

Rummieclub College (op locatie)

Bij Rummieclub vinden we vinden het belangrijk om op een informele en gezellige manier onze kennis over rum te delen. Zo'n 1 keer per maand organiseren we Rummieclub College voor een groep van rond de 10 personen. Het duurt ongeveer 2,5 uur, is inclusief het proeven van een aantal verschillende soorten rum en kost 25 euro per persoon. Stuur ons een mailtje en we laten je weten welke data we beschikbaar hebben. Wil je een privé event neem dan even contact met ons op voor maatwerk.

Cocktail Events

Organiseer jij een event wat wel wat Rummieclub vibes kan gebruiken? We komen met liefde langs met onze tropische cocktails. Wil je een welkomstcocktail, cocktails op nacalculatie of dat gasten zelf betalen voor cocktails? Alles is mogelijk. Stuur ons een mailtje en we kijken samen wat het beste past.

Wil je iets met ons organiseren? Stuur dan een mailtje naar  judith@rummieclub.nl en we komen bij je terug.