0

Your cart

Barrel Friend
& Private Label

Lijkt het jou ook gaaf jouw eigen rum te hebben? Je kunt bij destilleerderij Rummieclub nu ook jouw eigen vat kopen of jouw eigen ‘white label’ drank laten maken.  

Een mooi jubilieum of event op komst?
Wil je een tof project met een groep vrienden?
Op zoek naar een relatiegeschenk voor jouw bedrijf?
Een eigen rum voor jouw bar/slijter?
Op zoek naar een combinatie van investeren en jouw hobby?

Vat 30 liter

Vat 50 liter

Vat 200 liter

30 liter
55% alcohol
Amerikaans eiken getoast vat 
Advies rijpingstijd: 1 tot 5 jaar 
800 euro
Inclusief accijns / Exclusief btw

50 liter
55% alcohol
Amerikaans eiken getoast vat
Advies rijpingstijd: 2 tot 7 jaar 
1.250 euro
Inclusief accijns / Exclusief btw

200 liter
55% alcohol
Ex-bourbon vat
Advies rijpingstijd: 5 tot 15 jaar 
4.250 euro
Inclusief accijns / Exclusief btw

Waarmee wordt jouw vat mee gevuld?

Een mooie smaakvolle rum gemaakt van melasse, gedestilleerd door Judith en Martijn. Denk aan tonen als toffee, drop en gedroogd fruit. Tegen een meerprijs van 2,50 per liter vullen we het vat met een ‘heavy dunder’ rum.

Wat gebeurt er met mijn vat?

Kom langs om samen het vat te vullen en je naam op het vat te zetten. Je kunt kiezen of je het vat in de destilleerderij wilt laten of dat je het vat mee naar huis wilt nemen. Wij versturen elk jaar een sample van de spirit als hij bij ons blijft en je krijgt een certificaat van eigenaarschap. Wanneer jij vindt dat jouw rum genoeg gerijpt heeft neem je jouw vat mee naar huis of laat je de flessen door ons bottelen (meerprijs 2,50 per fles).

Jouw eigen 'white label' drankmerk?

In onze destilleerderij kunnen wij vele soorten rum en overige dranken maken. Ben je geïnteresseerd in jouw eigen merk? Bijvoorbeeld voor jouw bar of lijkt het je tof om een eigen botteling op de markt te brengen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. We bespreken dan samen de vele mogelijkheden en keuzes bij het maken van een eigen product. 

Wil je onze dagelijkse worstelingen en succesjes volgen? We delen onze avonturen op onze social media pagina’s via Instagram en Facebook